Follow all the action from the AFC U23 Championship:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

Nguồn:https://tinthethao24.com/

44 COMMENTS

  1. goelie cepat gelabah. Knp perlu keluar gol kedua ada defender Dominic Tan tgh pressing ke tepi 1:32. Tgk je aliran lari bola ke tepi. Jaga angle tiang kat tepi. Mcm ni basic pun Ong Kim Swee tak ajar. Bila forward datang halau ke tepi. Jadi angle jadi kecik. Mcm ni malu je kejar angin, gol kosong…tepuk dahi.

  2. Klu aku kasi tips , confirmed Malaysia boleh juara.. ada teknik rembatan dimana tiada seorg pun di dunia tahu caranya..

  3. Đung la han quoc gioi ko băng ai du la nho nhăn môt giây nao nưa🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇱🇮🇱🇮🇰🇷🇱🇮🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇱🇮🇰🇷🇰🇷🇱🇮🇱🇮🇰🇷🇱🇮🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇱🇮🇱🇮🇱🇮

  4. Setiap phlwanan malaysia..Keeper nmpk gugup dri awl game.. Kna training lbh keeper.. Klu keeper tws awl smgt team jatuh.. Kna lbih tenang ni terburu2..cm game jordan.. Pa2 goodluck..

  5. Malaysia belum boleh bersaing dlm level asian,semakin jauh ketinggalan.kebanyakan gol pun fluk shot saja.kalau mau dihormati,semua pemain harus punyai speed seperti Korea or japan..lihatlah speed Vietnam,mereka boleh kalahkan mana2 saja team asian.

  6. puih.. jangan nk bangga la kita p sku akhir piala afc kecoh 1mlysia.. stakat dpt pujian sejarah layak sku akhir.. teknik, kualiti masih haram jadah.. parking bas x ksah la….asalkan serangan balas lepas paking bas msti la trsusun,dpt buat cubaan,serangan team work.. kita tngok vietnam la, dari group lagi dah nmpak macam mna dia main mnang, klah , seri.. sku akhir dn sparuh akhir..lgsung x membosankan.. sy scara jjur msh tdk puas ht persembahan hambar bola kmpong.. x payah la ya nak kecam sy sbab kita harus trima knyataan, pahit terpaksa dtelan.. itulAh hakikatnya.. ok baI

  7. Congrats and good luck for the next game South Korea. My beloved Malaysia, u play very well. Keep it up and get ready for #GoldCoast2018 & #JakartaPalembang2018. Lot of love from Land of Borneo. #AyuhMalaysiaku #BangkitBersama

  8. Korea is a good team..I like team Korea tactical is beautiful and speed, but my country is not a same old Malaysia, because Malaysia are already to become a good team in future.
    #respectKoreanteam.
    #fromMalaysia.

  9. korea sebenarnya boleh jaringkan gol lebih dua biji… tapi perancangan pengurus dorang mungkin ada… teknik menyembunyikan kekuatan pasukan utk berhadapan dgn pasukan yg lebih kuat… semoga bola sepak Malaysia semakin maju dimasa depan…

  10. 🎶🎼🎵 " yakinkanlah diri sendiri…berjuanglah sejiwa murni…tekun berani sesungguh hati…demi sukan mengharum pertiwi… " 🎵🎼🎶

  11. semangat malaysia jangan pernah putus asa … perjuangan kalian bukan lah hal yang sia sia… dan kalian telah menunjukkan bahwa Asia Tenggara tidak bisa di pandang rendah di mata dunia… bravo malaysia bravo Vietnam from Indonesia. …

  12. Team Korea. Eyesore idiots. I can't believe how you dumbasses could fuck up every single match like that. No hope.

    Well done, Malay! I wish you won the game…

  13. Malaysia sangat luar biasa walaupun kalah kalian membawa negara" asean berkembang di asia tetap semngat sepak bola se asean from indonesia

  14. from MALAYSIA…😢😂😀…
    Beautiful living,is a life,
    Words live like a soul…
    Ohh my…tq🙌tq🤗tq…nicely.
    Indonesia thanks,hope asia games is yours🌈.
    Incredible Vietnam,thank you n good luck…💪
    S korea let's dance…😎.
    Iran sharp finishing,please come back…🙏.
    Spain thanks bro…⚽🏆…
    love you all…
    everybody's love
    love football…..

  15. tetap semangat untuk malaysia,,,kami dari indonesia mendukung kalian,,,tanambalank menciptakan gol cantik,,,dia adalah generasi bambang pamungkas, mencetak gol dengan headink..! kalian sudah bermain baik, hanya saja lawannya terlalu kuat, semoga tim-tim asean bisa mengkuti malaysia dan vietnam ke depan…bila perlu sudah harusnya juara..!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here