Korea Republic 2-1 Malaysia (AFC U23 Championship 2018: Quarter-finals)



Follow all the action from the AFC U23 Championship:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

Nguồn:https://tinthethao24.com/

Article Tags:
Article Categories:
Bóng Đá Việt Nam

Comments

  • Kita hampir kejutkan korea time nii well done…

    Reyonix Chew February 19, 2020 5:54 am Reply
  • Oh malaysia 😂😂

    Jiwo raihan February 19, 2020 5:54 am Reply
  • UCL FOREVER!!

    XdyeT Anaka February 19, 2020 5:54 am Reply
  • Malaysia time ni padu

    Auto toxic February 19, 2020 5:54 am Reply
  • Permainan malaysia buruk sangat

    Mister Jowo February 19, 2020 5:54 am Reply
  • goelie cepat gelabah. Knp perlu keluar gol kedua ada defender Dominic Tan tgh pressing ke tepi 1:32. Tgk je aliran lari bola ke tepi. Jaga angle tiang kat tepi. Mcm ni basic pun Ong Kim Swee tak ajar. Bila forward datang halau ke tepi. Jadi angle jadi kecik. Mcm ni malu je kejar angin, gol kosong…tepuk dahi.

    MajuAkses February 19, 2020 5:54 am Reply
  • malaysia okay main…tpi keeper bebal

    Azizi hashim February 19, 2020 5:54 am Reply
  • Kami balas balik di Asian games 😄🔥

    Hashim Gestyer February 19, 2020 5:54 am Reply
  • Bodohnya kalah lagi
    Kapan menangnya 😂😂

    Komeng Gaksidomodot February 19, 2020 5:54 am Reply
  • i love you korea

    Nhovee Nhovee February 19, 2020 5:54 am Reply
  • Kapok kalah malasia gue dukung korea

    sarif hidayatullah February 19, 2020 5:54 am Reply
  • Congratulation malaysia from indonesia

    Fnsj Djdjd February 19, 2020 5:54 am Reply
  • congrat maling

    blonk #18 February 19, 2020 5:54 am Reply
  • Malaysia dh balas dendam kat asian games

    SMASH durian February 19, 2020 5:54 am Reply
  • Malaysia u23 is already on par with the rest of Asian.It just our senior team is complete joke

    slier81 February 19, 2020 5:54 am Reply
  • Congrats to Malaysia team. You make Asian proud. The best asian footbal team from Viet Nam.

    Cuong Nguyen Huu February 19, 2020 5:54 am Reply
  • Well done. Malaysia. This game is Just only good luck. You will be defeated by Vietnam 😄😄😄

    Great Hoa them February 19, 2020 5:54 am Reply
  • thanabalan xde kali ni.. oh no

    ah mat February 19, 2020 5:54 am Reply
  • malaysia noooob

    Wongyu Park February 19, 2020 5:54 am Reply
  • Klu aku kasi tips , confirmed Malaysia boleh juara.. ada teknik rembatan dimana tiada seorg pun di dunia tahu caranya..

    Alan Josef Hendersson February 19, 2020 5:54 am Reply
  • Đung la han quoc gioi ko băng ai du la nho nhăn môt giây nao nưa🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇱🇮🇱🇮🇰🇷🇱🇮🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇱🇮🇰🇷🇰🇷🇱🇮🇱🇮🇰🇷🇱🇮🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇱🇮🇱🇮🇱🇮

    Nhu Nhu February 19, 2020 5:54 am Reply
  • Setiap phlwanan malaysia..Keeper nmpk gugup dri awl game.. Kna training lbh keeper.. Klu keeper tws awl smgt team jatuh.. Kna lbih tenang ni terburu2..cm game jordan.. Pa2 goodluck..

    kay-e February 19, 2020 5:54 am Reply
  • Indonesia vs Uzbekistan
    0-0universery cup

    mrade 27 February 19, 2020 5:54 am Reply
  • Sbb game ni lah tch pnggil dieorg join senior..

    Muhamad Haziq February 19, 2020 5:54 am Reply
  • Hina benar cara korea dapatkan gol kedua… irfan kena tolak kot sebelum player no 8 tu rampas bola dari irfan

    Nazri Here February 19, 2020 5:54 am Reply
  • luar biasa Malaysia…congrats Malaysia. I am from Indonesia

    haerudin akil February 19, 2020 5:54 am Reply
  • Malaysia belum boleh bersaing dlm level asian,semakin jauh ketinggalan.kebanyakan gol pun fluk shot saja.kalau mau dihormati,semua pemain harus punyai speed seperti Korea or japan..lihatlah speed Vietnam,mereka boleh kalahkan mana2 saja team asian.

    Ady Kb February 19, 2020 5:54 am Reply
  • puih.. jangan nk bangga la kita p sku akhir piala afc kecoh 1mlysia.. stakat dpt pujian sejarah layak sku akhir.. teknik, kualiti masih haram jadah.. parking bas x ksah la….asalkan serangan balas lepas paking bas msti la trsusun,dpt buat cubaan,serangan team work.. kita tngok vietnam la, dari group lagi dah nmpak macam mna dia main mnang, klah , seri.. sku akhir dn sparuh akhir..lgsung x membosankan.. sy scara jjur msh tdk puas ht persembahan hambar bola kmpong.. x payah la ya nak kecam sy sbab kita harus trima knyataan, pahit terpaksa dtelan.. itulAh hakikatnya.. ok baI

    sos nobat sos February 19, 2020 5:54 am Reply
  • Congratulations 대한민국

    Trương Quang Huy February 19, 2020 5:54 am Reply
  • Congrats and good luck for the next game South Korea. My beloved Malaysia, u play very well. Keep it up and get ready for #GoldCoast2018 & #JakartaPalembang2018. Lot of love from Land of Borneo. #AyuhMalaysiaku #BangkitBersama

    Roon William February 19, 2020 5:54 am Reply
  • Korea is a good team..I like team Korea tactical is beautiful and speed, but my country is not a same old Malaysia, because Malaysia are already to become a good team in future.
    #respectKoreanteam.
    #fromMalaysia.

    Malaysia is Champion AFF Suzuki Cup 2018 February 19, 2020 5:54 am Reply
  • korea sebenarnya boleh jaringkan gol lebih dua biji… tapi perancangan pengurus dorang mungkin ada… teknik menyembunyikan kekuatan pasukan utk berhadapan dgn pasukan yg lebih kuat… semoga bola sepak Malaysia semakin maju dimasa depan…

    mr j lop February 19, 2020 5:54 am Reply
  • TERIMA KASIH WARGA INDO YG MEMBERI KOMEN POSITIF..

    M February 19, 2020 5:54 am Reply
  • South korea bukan kuat mane pun north korea lg kuat

    kamarul hisyam February 19, 2020 5:54 am Reply
  • Tahniah malaysia

    wira puteh February 19, 2020 5:54 am Reply
  • 🎶🎼🎵 " yakinkanlah diri sendiri…berjuanglah sejiwa murni…tekun berani sesungguh hati…demi sukan mengharum pertiwi… " 🎵🎼🎶

    Klabu Malami February 19, 2020 5:54 am Reply
  • 김길봉 ㄹㅇ 짤라라 ㅉㅉ

    커요미아린 February 19, 2020 5:54 am Reply
  • semangat malaysia jangan pernah putus asa … perjuangan kalian bukan lah hal yang sia sia… dan kalian telah menunjukkan bahwa Asia Tenggara tidak bisa di pandang rendah di mata dunia… bravo malaysia bravo Vietnam from Indonesia. …

    Sari Marisa February 19, 2020 5:54 am Reply
  • a proud Malaysian

    Amirul Shahmi February 19, 2020 5:54 am Reply
  • Team Korea. Eyesore idiots. I can't believe how you dumbasses could fuck up every single match like that. No hope.

    Well done, Malay! I wish you won the game…

    조현수 February 19, 2020 5:54 am Reply
  • Malaysia sangat luar biasa walaupun kalah kalian membawa negara" asean berkembang di asia tetap semngat sepak bola se asean from indonesia

    etto cilacap February 19, 2020 5:54 am Reply
  • from MALAYSIA…😢😂😀…
    Beautiful living,is a life,
    Words live like a soul…
    Ohh my…tq🙌tq🤗tq…nicely.
    Indonesia thanks,hope asia games is yours🌈.
    Incredible Vietnam,thank you n good luck…💪
    S korea let's dance…😎.
    Iran sharp finishing,please come back…🙏.
    Spain thanks bro…⚽🏆…
    love you all…
    everybody's love
    love football…..

    TUAH HARIMAU February 19, 2020 5:54 am Reply
  • Good game! Welldone Malaysia, from Vietnam

    Rally Light February 19, 2020 5:54 am Reply
  • tetap semangat untuk malaysia,,,kami dari indonesia mendukung kalian,,,tanambalank menciptakan gol cantik,,,dia adalah generasi bambang pamungkas, mencetak gol dengan headink..! kalian sudah bermain baik, hanya saja lawannya terlalu kuat, semoga tim-tim asean bisa mengkuti malaysia dan vietnam ke depan…bila perlu sudah harusnya juara..!

    MUHAMMAD AZWAR February 19, 2020 5:54 am Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *